Στην PRINTOP Hellas κατανοούμε τις ανάγκες σας και η λύση στα ζητήματα που σας απασχολούν αποτελεί προτεραιότητά μας.

Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε η συνεργασία μας να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς σε κάθε επίπεδο.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας:

μελάνια εκτύπωσης

Έχεις δοκιμάσει πολλά μελάνια πάνω στο υλικό που θες να τυπώσεις και δεν μπορείς να βρεις άκρη;
Σου έχουμε τη λύση!
Στείλε μας ένα δείγμα του υλικού κι εμείς θα σε βοηθήσουμε.Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μελανιών και υλικών, κάποια από τα οποία είναι για δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές.
Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσένα, περνάμε το μελάνι μέσα από τα απαιτούμενα tests και φεύγεις από εμάς έτοιμος για να βάλεις μπροστά τη παραγωγή σου!

cliche για ταμπον

Αναλαμβάνουμε τη προετοιμασία και το φώτισμα των κλισέ σου και μέσα σε 1-2 μέρες στα παραδίδουμε έτοιμα! Η παραγωγή σε περιμένει να ξεκινήσεις!

ΤΕΛΑΡΑ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πλαισίων στα μέτρα της επιλογής σας, καθώς και το τέντωμα της γάζας, βάσει των αναγκών σας.
Και για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, μπορούμε να προβούμε και στη φωτογράφιση αυτών με το αρχείο που θα μας υποδείξετε.
Πλαίσια στα μέτρα σας και γάζες λευκές και κίτρινες σε όλα τα νούμερα.

Γνωρίζετε εκ των προτέρων το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε!

Επειδή δεν είναι ωραίο να μένει κάτι στην τύχη, πόσο μάλλον η παραγωγή σας, στην PRINTOP Hellas αναλαμβάνουμε την επίδειξη των προϊόντων που σας προτείνουμε, όχι μόνο για να αποδείξουμε την ποιότητά τους, αλλά και για να σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία για τη χρήση και την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους.